GTV i Kangerlussuaq

GTV distribuere udover til Nuuk også TV kanaler i Kangerlussuaq. Dette gøres via kabel, og der skal bruges en DVB-C dekoder til modtagelsen. Internet kanalen TV3 Sport2 sendes dog ikke her og TV3+ sendes kun som direkte kanal i pakke 3. For flere informationer om GTV i Kangerlussuaq gå til vores Facebook siden her.

GTV i Nuuk

Kanal pakkerne skal stables. Man skal have Pakke 1 for at købe Pakke 2 osv. Se listen over Tv pakkerne her.

Genansøgning af kanaler.

Husk at gensøge for at de nye og flyttede kanalerne bliver indlæst og kan ses. Alt efter dekoder type, kan det være nødvendigt at fjerne nogle af de gamle kanaler der nu ligger et nyt sted. Laves søgningen korrekt indsøges der 57 kanaler. Er der ikke muligt at fjerne “gamle kanaler” kan man lave en favoritliste med kun de ønskede kanaler. Se mere under Teknisk information.

Har du brug for hjælp så kontakt gtv@gtv.gl
Triax S-HD207 dekoderen kan autosøge GTV, med ny kanal liste

Triax S-HD 207 dekoderen har fået en kanal listen med GTV opsætningen. Kanalisten er en fil der ligges på en USB nøgle og isættes dekoderen. USB nøglen skal være fomateret med Fat32. Inden kanalliste ligges ind, skal dekoderen sættes til fabriksindstillinger. Dette gøres under Menu-Installation-Fabriksindstillinger. Der starter nu en start guide. Vælg Dansk og gentag OK tryk indtil guiden er færdig. På dekoderens fjernbetjening trykkes “Archive” knappen. Der kommer en menu hvor kanal listen kan vælges og uploaden starter(hust at isætte nøglen med listen. Herefter kan man gå ind i menu – installation og finde GTV satellitten. Sæt søgemetode til Auto, og Kodet kanaler til “Ja”. Herefter trykkes søg og alle frekvenser gennemsøges. Slet evt. alle kanaler først således det kun er de aktive kanaler der efterfølgende står på kanal listen.  Skriv til gtv@gtv.gl og bed om kanallisten og vi sender den til dig.

Tidsforsinkelse

Mange af kanalerne er tidsforsinkede 4 timer, således tidsforskellen til Danmark udlignes. En stor del af kanalerne ligge der også direkte således sportsbegivenheder kan følges direkte. Efter hver kanal står der enten et T for tidsforsinket eller et D for direkte.